Поиск по этому блогу

среда, 28 апреля 2021 г.

до уваги гр.№ 14

 Предмет БКВ

Тема: Технологія приготування виробів із дріжджового тіста: пиріжки, ватрушки

Тема: Технологія приготування виробів із дріжджового тіста: розтягаї, піца.

https://drive.google.com/file/d/1QmTZJqk5iAjx3d2Ix_mGkJXBSr4zKO8F/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1BPNRU_ksPDolpQ-26MUOEuaG30zztApj/view?usp=sharing

Тема: Технологія приготування виробів смажених у фритюрі: пиріжки, пончики.

https://drive.google.com/file/d/1T73ZPeVq5XgQxsCKp-DaDbHfUcD1hIfL/view?usp=sharing

Тема: Технологія приготування булочних виробів: особливості приготування , оздоблення, вихід, вимоги до якості

https://drive.google.com/file/d/1vf1qdw6wiaEd6agdTGKQV19rlu71QPY8/view?usp=sharing

https://www.youtube.com/watch?v=7HcKhRhZg4A

https://www.youtube.com/watch?v=REB52hMF5Zo

Тема: Технологія приготування багатопорційних виробів із дріжджового тіста: пироги відкриті, напівзакриті, закриті.

https://drive.google.com/file/d/1IfLoQhWw1605WuTwPhnb0nEV_g8fYA1Q/view?usp=sharing

https://www.youtube.com/watch?v=F3IhxTPXyjE

https://www.youtube.com/watch?v=O7lqUSvyZII

контроль знань

https://drive.google.com/file/d/1_KhErGOxCJusk6Uok4Lh5jaH5TZK8Fg-/view?usp=sharing


Комментариев нет:

Отправить комментарий