Предмет БКВ
Тема: Технологія приготування виробів із дріжджового тіста: пиріжки, ватрушки
Тема: Технологія приготування виробів із дріжджового тіста: розтягаї, піца.
https://drive.google.com/file/d/1QmTZJqk5iAjx3d2Ix_mGkJXBSr4zKO8F/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1BPNRU_ksPDolpQ-26MUOEuaG30zztApj/view?usp=sharing
Тема: Технологія приготування виробів смажених у фритюрі: пиріжки, пончики.
https://drive.google.com/file/d/1T73ZPeVq5XgQxsCKp-DaDbHfUcD1hIfL/view?usp=sharing
Тема: Технологія приготування булочних виробів: особливості приготування , оздоблення, вихід, вимоги до якості
https://drive.google.com/file/d/1vf1qdw6wiaEd6agdTGKQV19rlu71QPY8/view?usp=sharing
https://www.youtube.com/watch?v=7HcKhRhZg4A
https://www.youtube.com/watch?v=REB52hMF5Zo
Тема: Технологія приготування багатопорційних виробів із дріжджового тіста: пироги відкриті, напівзакриті, закриті.
https://drive.google.com/file/d/1IfLoQhWw1605WuTwPhnb0nEV_g8fYA1Q/view?usp=sharing
https://www.youtube.com/watch?v=F3IhxTPXyjE
https://www.youtube.com/watch?v=O7lqUSvyZII
контроль знань
https://drive.google.com/file/d/1_KhErGOxCJusk6Uok4Lh5jaH5TZK8Fg-/view?usp=sharing
Комментариев нет:
Отправить комментарий