Предмет: Технологія НМ Кулінарія
Тема: Характеристика комбінованих, допоміжних способів теплової обробки.
https://drive.google.com/file/d/1EN1LnWc2-knnzDOYR35op71Aii3fl-UD/view?usp=sharing
https://www.youtube.com/watch?v=f1OwoyY3LOg&t=47s
https://www.youtube.com/watch?v=GWQHpYfaPic
https://www.youtube.com/watch?v=Dby15DB4Kn8
https://www.youtube.com/watch?v=cvhOg8-1v3Y
Тема: Процеси, що відбуваються в продуктах під час теплової обробки.
https://drive.google.com/file/d/1bmZFy95tsKgqmrmiTGVy6xKutwwKHgv0/view?usp=sharing
Тема: Харчові жири, види, класифікація, характеристика, кулінарне використання.
https://drive.google.com/file/d/1RqqhbYWs4XfC6pyFDzGQMIrLsy51CdEy/view?usp=sharing
Контроль знань
https://drive.google.com/file/d/1FFLBPJfF-hbcMx4zhpG_XVuhrbpIflA0/view?usp=sharing
Предмет: Устаткування ПХ
Тема: Загальні відомості про електричне устаткування. Електронагрівальні елементи.
https://drive.google.com/file/d/1GUUXbwY6UfQfdBNQx4i3h1pO8JYqcSuo/view?usp=sharing
Тема: Загальні відомості про устаткування з газовим нагріванням
https://drive.google.com/file/d/1hkiUNEBDvZ1zrgmqtX_A7-ou4dfwWPai/view?usp=sharing
Комментариев нет:
Отправить комментарий