Поиск по этому блогу

четверг, 22 апреля 2021 г.

до уваги гр.№2 Завдання на 23.04

 Предмет: Технологія НМ Кулінарія

Тема: Характеристика комбінованих, допоміжних способів теплової обробки.

https://drive.google.com/file/d/1EN1LnWc2-knnzDOYR35op71Aii3fl-UD/view?usp=sharing

https://www.youtube.com/watch?v=f1OwoyY3LOg&t=47s

https://www.youtube.com/watch?v=GWQHpYfaPic

https://www.youtube.com/watch?v=Dby15DB4Kn8

https://www.youtube.com/watch?v=cvhOg8-1v3Y

Тема: Процеси, що відбуваються в продуктах під час теплової обробки.

https://drive.google.com/file/d/1bmZFy95tsKgqmrmiTGVy6xKutwwKHgv0/view?usp=sharing

Тема: Харчові жири, види, класифікація, характеристика, кулінарне використання.

https://drive.google.com/file/d/1RqqhbYWs4XfC6pyFDzGQMIrLsy51CdEy/view?usp=sharing

Контроль знань

https://drive.google.com/file/d/1FFLBPJfF-hbcMx4zhpG_XVuhrbpIflA0/view?usp=sharing

Предмет: Устаткування ПХ

Тема: Загальні відомості про електричне устаткування. Електронагрівальні елементи.

https://drive.google.com/file/d/1GUUXbwY6UfQfdBNQx4i3h1pO8JYqcSuo/view?usp=sharing

Тема: Загальні відомості про устаткування з газовим нагріванням

https://drive.google.com/file/d/1hkiUNEBDvZ1zrgmqtX_A7-ou4dfwWPai/view?usp=sharing


Комментариев нет:

Отправить комментарий