Предмет :БКВ
ЛАБОРАТОРНА РОБОТА - 5 год
https://drive.google.com/file/d/1MpE1GKNjSr1VfjHz9ttFxsk5mdStRZWz/view?usp=sharing
Тема: Класифікація бездріжджових видів тіста , їх характеристика.
https://drive.google.com/file/d/1OZ2ZkKsv-RfVHeemm_9VmT_UyhiQfATB/view?usp=sharing
Тема: Технологія приготування млинцевого тіста та виробів з нього.
https://drive.google.com/file/d/16lxZDsaZ6g-EYGTfJDqt_vNcMZBs1KPR/view?usp=sharing
Тема: Технологія приготування вафельного тіста та виробів з нього.
https://drive.google.com/file/d/1n6ugyZV1BO7jvnB3YqkbGfpY7y9UCexX/view?usp=sharing
Комментариев нет:
Отправить комментарий