Поиск по этому блогу

среда, 4 ноября 2020 г.

До уваги гр №8 05.11.20

 Предмет: Технологія БКВ"

Тема: Технологія приготування дріжджового тіста опарним  та безопарним способом.

Тема: Недоліки тіста, що виникають внаслідок неправильного режиму бродіння, причини, способи уникнення.

Тема: Методи визначення готовності тіста.

Тема: Вимоги до якості готового тіста.

Тема: Розбирання тіста, формування напівфабрикатів, розстоювання.

Тема: Процеси, що відбуваються під час замісу, бродіння тіста та випікання виробів.

https://drive.google.com/file/d/1oDf5nbg9ah3CO4PVdvZZE0RzSGhjr5gC/view?usp=sharing

Контроль знань https://drive.google.com/file/d/1mAOh-DAp6XZQBkICNxOxK_pZ5zHg3iz9/view?usp=sharing

Комментариев нет:

Отправить комментарий