Предмет: Технологія БКВ"
Тема: Технологія приготування дріжджового тіста опарним та безопарним способом.
Тема: Недоліки тіста, що виникають внаслідок неправильного режиму бродіння, причини, способи уникнення.
Тема: Методи визначення готовності тіста.
Тема: Вимоги до якості готового тіста.
Тема: Розбирання тіста, формування напівфабрикатів, розстоювання.
Тема: Процеси, що відбуваються під час замісу, бродіння тіста та випікання виробів.
https://drive.google.com/file/d/1oDf5nbg9ah3CO4PVdvZZE0RzSGhjr5gC/view?usp=sharing
Контроль знань https://drive.google.com/file/d/1mAOh-DAp6XZQBkICNxOxK_pZ5zHg3iz9/view?usp=sharing
Комментариев нет:
Отправить комментарий