Поиск по этому блогу

четверг, 5 ноября 2020 г.

До уваги гр.№ 8 06.11.20.

Предмет: "Технологія приготування БКВ"

Тема :  Технологія приготування виробів з дріжджового тіста: пиріжки, ватрушки. (Вихід, вимоги до якості, відсоток втрат виробів під час теплової обробки.)

Тема : Технологія приготування виробів з дріжджового тіста: розтягаї, піца та ін. (Вихід, вимоги до якості, відсоток втрат виробів під час теплової обробки.)

https://drive.google.com/file/d/1QmTZJqk5iAjx3d2Ix_mGkJXBSr4zKO8F/view?usp=sharing

Відео: https://www.youtube.com/watch?v=RbOJLsvv2gI

https://www.youtube.com/watch?v=0b21iA3bi_g

https://www.youtube.com/watch?v=EaLWtL8Qlyg

https://www.youtube.com/watch?v=LRlhJENkRSU

Тема : Технологія приготування виробів смажених у фритюрі: пиріжки, пончики тощо. (Підготовка фритюру. Жири, які використовуються для смаження. Режим смаження. Вимоги до якості виробів.)

відео https://www.youtube.com/watch?v=MwIVcHM7_bo&feature=emb_logo

https://www.youtube.com/watch?v=zdO0T-pSdtU&feature=emb_logo

https://drive.google.com/file/d/1T73ZPeVq5XgQxsCKp-DaDbHfUcD1hIfL/view?usp=sharing

https://ppt-online.org/220317




Комментариев нет:

Отправить комментарий