Предмет: "Організація виробництва"
Тема: Організація роботи м'ясного цеху.
М"ясний цех великої потужності
https://www.youtube.com/watch?v=eThOwVLrHxc&feature=emb_logo
Тема: Підбір інструменту, устаткування для обробки м'яса, птиці, субпродуктів
https://drive.google.com/file/d/1bDgYU2zKU8teuRYBmjtaymGg22YX03C4/view?usp=sharing
Відео: https://www.youtube.com/watch?v=vXT8yXfmwTI&feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?v=vXT8yXfmwTI&feature=emb_logo
Завдання: коротко законспектувати та відповісти на запитання
Питання для контролю знань:
- +
З яких стадій складається технологічний процес обробки м'яса ?
У чому відмінна риса в організації обробки м'яса у великих заготовочних підприємствах від організації обробки м'яса на підприємствах середньої і малої потужності?
Які напівфабрикати виробляються в м'ясних цехах?
Дайте характеристику організації технологічного процесу обробки м'яса у великих заготовочних підприємствах?
Охарактеризуйте організацію робочого місця приготування порціонних і дрібношматкових напівфабрикатів?
Як організується технологічний процес приготування рубаних напівфабрикатів з м'яса ?
Як організується праця в м'ясних цехах?
Комментариев нет:
Отправить комментарий