Поиск по этому блогу

пятница, 6 ноября 2020 г.

До уваги гр №2

 Предмет: "Організація виробництва"

Тема: Організація роботи м'ясного цеху.

М"ясний цех великої потужності

https://www.youtube.com/watch?v=eThOwVLrHxc&feature=emb_logo

Тема: Підбір інструменту, устаткування для обробки м'яса, птиці, субпродуктів

https://drive.google.com/file/d/1bDgYU2zKU8teuRYBmjtaymGg22YX03C4/view?usp=sharing

Відео: https://www.youtube.com/watch?v=vXT8yXfmwTI&feature=emb_logo

https://www.youtube.com/watch?v=vXT8yXfmwTI&feature=emb_logo

Завдання: коротко законспектувати та відповісти на запитання

Питання для контролю знань:

    +
    1. З яких стадій складається технологічний процес обробки м'яса ?

    2. У чому відмінна риса в організації обробки м'яса у великих заготовочних підприємствах від організації обробки м'яса на підприємствах середньої і малої потужності?

    3. Які напівфабрикати виробляються в м'ясних цехах?

    4. Дайте характеристику організації технологічного процесу обробки м'яса у великих заготовочних підприємствах?

    5. Охарактеризуйте організацію робочого місця приготування порціонних і дрібношматкових напівфабрикатів?

    6. Як організується технологічний процес приготування рубаних напівфабрикатів з м'яса ?

    7. Як організується праця в м'ясних цехах?

Комментариев нет:

Отправить комментарий