Поиск по этому блогу

вторник, 10 ноября 2020 г.

До уваги гр №14 \11.11.20

Предмет: "Технологія приг. їжі"

Тема: Технологічний процес обробки птиці, дичини.


Контроль знань 


Тема: М'ясні субпродукти: види, харчова цінність, механічна кулінарна обробка.


 Лабораторна робота Технологія приготування котлетної маси та н/ф з неї».


Предмет: Організація виробництва
Тема: Організація роботи рибного цеху.

Завдання: відповісти на запитання в кінці лекції

Предмет: Гігієна та санітарія
Тема: Отруєння харчовими продуктами та їх профілактика


Тема: Харчові отруєння продуктами з отруйними домішками, та їх профілактика






Комментариев нет:

Отправить комментарий