Предмет: Технологія приготування їжі
Тема: Значення теплової обробки продуктів, класифікація.
https://drive.google.com/file/d/1cU7CHK3lrogi6tFjGdJcLUEawD2yPq9J/view?usp=sharing
Тема: Вріння і його різновиди
Тема: Смаження і його різновиди
https://drive.google.com/file/d/16oycQfZf9MTbLX-aZEceCqg8hScuT-iv/view?usp=sharing
Тема: Процеси, які проходять при тепловій обробці, вплив на якість
https://drive.google.com/file/d/1bmZFy95tsKgqmrmiTGVy6xKutwwKHgv0/view?usp=sharing
Тема: Допоміжні та комбіновані способи ТО:
https://drive.google.com/file/d/1EN1LnWc2-knnzDOYR35op71Aii3fl-UD/view?usp=sharing
Кросворд
https://learningapps.org/watch?v=p9mhg0gyn18
Тема: Жири: їх характеристика
https://drive.google.com/file/d/1RqqhbYWs4XfC6pyFDzGQMIrLsy51CdEy/view?usp=sharing
відео
https://www.youtube.com/watch?v=qBTlqpN4ANQ&feature=emb_logo
Контроль знань:
https://drive.google.com/file/d/1FFLBPJfF-hbcMx4zhpG_XVuhrbpIflA0/view?usp=sharing
https://www.youtube.com/watch?v=T8Ihy3n1AXA&feature=emb_logo
Сучасні способи ТО
https://drive.google.com/file/d/1GncZRaUsUVTEsUES0nh4dvQXbfbXCzp2/view?usp=sharing
Комментариев нет:
Отправить комментарий