Поиск по этому блогу

воскресенье, 15 ноября 2020 г.

До уваги гр №14 \16.11.20

Предмет: Технологія приготування їжі 

Тема:  Значення теплової обробки продуктів, класифікація.

https://drive.google.com/file/d/1cU7CHK3lrogi6tFjGdJcLUEawD2yPq9J/view?usp=sharing

Тема: Вріння і його різновиди

Тема: Смаження і його різновиди

https://drive.google.com/file/d/16oycQfZf9MTbLX-aZEceCqg8hScuT-iv/view?usp=sharing

Тема:  Процеси, які проходять при тепловій обробці, вплив на якість

https://drive.google.com/file/d/1bmZFy95tsKgqmrmiTGVy6xKutwwKHgv0/view?usp=sharing

Тема: Допоміжні та комбіновані способи ТО:

https://drive.google.com/file/d/1EN1LnWc2-knnzDOYR35op71Aii3fl-UD/view?usp=sharing

Кросворд

https://learningapps.org/watch?v=p9mhg0gyn18

Тема:  Жири:  їх характеристика

https://drive.google.com/file/d/1RqqhbYWs4XfC6pyFDzGQMIrLsy51CdEy/view?usp=sharing

відео 

https://www.youtube.com/watch?v=qBTlqpN4ANQ&feature=emb_logo

Контроль знань:

https://drive.google.com/file/d/1FFLBPJfF-hbcMx4zhpG_XVuhrbpIflA0/view?usp=sharing

https://www.youtube.com/watch?v=T8Ihy3n1AXA&feature=emb_logo

Сучасні способи ТО

https://drive.google.com/file/d/1GncZRaUsUVTEsUES0nh4dvQXbfbXCzp2/view?usp=sharing



Комментариев нет:

Отправить комментарий