Поиск по этому блогу

вторник, 17 ноября 2020 г.

До уваги гр. №14

 Предмет: Технологія приготування їжі

Тема: Значення То продуктів, класифікація

https://drive.google.com/file/d/1cU7CHK3lrogi6tFjGdJcLUEawD2yPq9J/view?usp=sharing

Тема: Основні способи ТО продуктів

https://drive.google.com/file/d/16oycQfZf9MTbLX-aZEceCqg8hScuT-iv/view?usp=sharing

Тема: Комбіновані способи ТО продуктів

https://drive.google.com/file/d/1EN1LnWc2-knnzDOYR35op71Aii3fl-UD/view?usp=sharing

Тема: Процеси, що відбуваються під час ТО продуктів

https://drive.google.com/file/d/1bmZFy95tsKgqmrmiTGVy6xKutwwKHgv0/view?usp=sharing

 Предмет: Устаткування ПХ

Тема: Класифікація теплового устаткування

https://drive.google.com/file/d/1fdfPVwo5jq_E4vtWOC9oW-GxM4HJLFpw/view?usp=sharing

Тема: Загальні відомості про електричне устаткування

https://drive.google.com/file/d/1Q7n8n0_MnZsRlnF3588QeRDDP7d1o5VZ/view?usp=sharing

Тема: Загальні відомості про устаткування з газовим нагріванням

https://drive.google.com/file/d/1qwAPkT65H3zV5haqReRsPVKcRIyLgSc4/view?usp=sharing

Предмет: Гігієна та санітарія

Тема: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів

https://drive.google.com/file/d/1qD1WCo4F3JxF2HRiuXzit_y7QuDafnwH/view?usp=sharing

Предмет:  Організація виробництва ПХ

Тема: Організація робочих місць для приготування страв з бобових

https://drive.google.com/file/d/1JfeFMpM_7T6_45mphb9yf-NVuI1i09ep/view?usp=sharing


Комментариев нет:

Отправить комментарий