Поиск по этому блогу

пятница, 29 мая 2020 г.

Помічник кухаря

Тема: Значення страв з яєць у харчуванні. Будова та хімічний склад яйця. Види яєць за строками зберігання та категоріями. 
https://drive.google.com/file/d/1uvfV21jFTMcpTGqloCMfkPjEAI2NsFlR/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1gitAsXrHO7aNZrud7ZXXT0G5EcwhO6BQ/view?usp=sharing

видеоурок Технология приготовления блюд из яиц

https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=stGIhaBHwWI&feature=emb_logo


Тема:  Яєчні продукти, їх асортимент.   Механічна кулінарна обробка яєць, яєчних продуктів. 
https://drive.google.com/file/d/1tMCmr3Zc6rKbgs2grq_G-zvOifM_0aWO/view?usp=sharing

Комментариев нет:

Отправить комментарий