Тема: Значення страв з яєць у харчуванні. Будова та хімічний склад яйця. Види яєць за
строками зберігання та категоріями.
https://drive.google.com/file/d/1uvfV21jFTMcpTGqloCMfkPjEAI2NsFlR/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1gitAsXrHO7aNZrud7ZXXT0G5EcwhO6BQ/view?usp=sharing
https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=stGIhaBHwWI&feature=emb_logo
Тема: Яєчні продукти, їх асортимент. Механічна кулінарна обробка яєць, яєчних продуктів.
https://drive.google.com/file/d/1tMCmr3Zc6rKbgs2grq_G-zvOifM_0aWO/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1uvfV21jFTMcpTGqloCMfkPjEAI2NsFlR/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1gitAsXrHO7aNZrud7ZXXT0G5EcwhO6BQ/view?usp=sharing
видеоурок Технология приготовления блюд из яиц
https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=stGIhaBHwWI&feature=emb_logoТема: Яєчні продукти, їх асортимент. Механічна кулінарна обробка яєць, яєчних продуктів.
https://drive.google.com/file/d/1tMCmr3Zc6rKbgs2grq_G-zvOifM_0aWO/view?usp=sharing
Комментариев нет:
Отправить комментарий