Предмет: Гігієна та санітарія
Тема: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів
https://drive.google.com/file/d/11sFTZwkeczl6igranaRudUo0UL2T4nuz/view?usp=sharing
https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=oxZAi8Tzqdk&feature=emb_logo
https://www.youtube.com/watch?v=Yk657tOVZ5E
Тема: Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів
https://drive.google.com/file/d/11sFTZwkeczl6igranaRudUo0UL2T4nuz/view?usp=sharing
Как маркировать ножи в общественном питании
https://www.youtube.com/watch?time_continue=32&v=oxZAi8Tzqdk&feature=emb_logohttps://www.youtube.com/watch?v=Yk657tOVZ5E
Комментариев нет:
Отправить комментарий