Поиск по этому блогу

среда, 1 апреля 2020 г.

До уваги гр №12!

Тема лекції: Креми: класифікація, санітарні вимоги.

https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Тема лекції: Технологія приготування кремів з вершків, сметани, тощо, вимоги до їх якості.
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link

https://edu.glogster.com/glog/7-kremu-z-vershkiv/25spqpo187e
 Навчальний фільм "Технологія приготування та оздоблення виробів білковим кремом" https://www.youtube.com/watch?v=vElr6TMZk1g
Тема лекції: Характеристика, технологія приготування крихт: бісквітної, горіхової, цукрової.
Тема лекції: Правила та порядок оздоблення борошняних 
кондитерських виробів  помадкою, крихтами, пастами
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link


Тема лекції: Правил а та порядок оздоблення борошняних кондитерських виробів  шоколадом, кремом, цукатами.
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link


Тема лекції: Контроль знань- https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4861452754109675020;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=1;src=link

Комментариев нет:

Отправить комментарий