https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
https://edu.glogster.com/glog/7-kremu-z-vershkiv/25spqpo187e
Навчальний фільм "Технологія приготування та оздоблення виробів білковим кремом" https://www.youtube.com/watch?v=vElr6TMZk1g
Вимоги до якості крихт, умови їх зберігання
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
https://edu.glogster.com/glog/9-posupku/22ipwhx0ncc
Відео "Технологія приготуання посипки" https://www.youtube.com/watch?v=M0ZD4OSxXLo
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
https://edu.glogster.com/glog/9-posupku/22ipwhx0ncc
Відео "Технологія приготуання посипки" https://www.youtube.com/watch?v=M0ZD4OSxXLo
кондитерських виробів помадкою, крихтами, пастами
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Комментариев нет:
Отправить комментарий