Поиск по этому блогу

четверг, 2 апреля 2020 г.

До увани гр №12!





Тема лекції:  Класифікація тіста, його коротка характеристика. Замішування та утворення тіста.
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link

Тема лекції:  Характеристика розпушувачів тіста. Способи розпушування тіста: механічний, хімічний, біологічний.
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link

Тема лекції:  Характеристика дріжджового тіста. Підготовка сировини для замішування тіста
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link

Тема лекції:  Технологія приготування дріжджового тіста безопарним способом. Процеси, що відбуваються під час замісу, бродіння тіста та випікання виробів.https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link


Тема лекції:  Технологія приготування дріжджового тіста опарним способом. Процеси, що відбуваються під час замісу, бродіння тіста та випікання виробів. https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link


Тема лекції:  Вимоги до якості готового тіста. Методи визначення готовності тіста.https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link














Комментариев нет:

Отправить комментарий