Поиск по этому блогу

вторник, 31 марта 2020 г.

До уваги гр №12

Тема лекції: Технологія приготування вимоги до якості желе (на желатині, на агрі, тощо)
https://edu.glogster.com/glog/3-prukrasu-z-chele/2artkps56f

https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=1;src=link

Контроль знань      https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4861452754109675020;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link

Тема лекції: Прикраси з желе: нарізні, виємні, багатошарові, мозаїчні.
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=1;src=link
Контроль знань
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4861452754109675020;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
 Це цікаво- https://www.youtube.com/watch?v=_oqjPn8L2VU


Тема лекції: Технологія приготування вимоги до якості помади (основної та шоколадної). Порядок підготовки готової помади, для оздоблення борошняних кондитерських виробів.
https://www.youtube.com/watch?v=5icaarZ7Yz0

https://www.youtube.com/watch?v=VN2G9KrTsFc







Комментариев нет:

Отправить комментарий