Поиск по этому блогу

понедельник, 30 марта 2020 г.

До уваги гр №2!


Тема лекції: "Технологія приготування прісного здобного тіста"

https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4326745785416958211;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=1;src=link


Контроль навчальної діяльності: https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=815560341675435646;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=2;src=link

Тема лекції: 
"Технологія приготування виробів з прісного здобного тіста ( пиріжки, ватрушки, коржики, сочники з сиром)"

сочники з сиром -https://www.youtube.com/watch?v=2pRQFUt6DVY


Лекція на тему: «Технологія виготовлення пряничного тіста сирцевим способом»
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4326745785416958211;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=1;src=link


Лекція на тему: «Технологія виготовлення пряничного тіста заварним способом» - https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4326745785416958211;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link









Комментариев нет:

Отправить комментарий