Поиск по этому блогу

понедельник, 15 ноября 2021 г.

  Тема: Технологія приготування прісного здобного тіста. ( Залежно від рецептури (2 способи) з великою кількістю рідини та малою кількістю рідини.)

Тема:  приготування виробів з прісного здобного тіста: тарталетки, сочники. Вихід, вимоги до якості виробів.

 Тема:   Технологія приготування виробів з прісного здобного тіста: пироги з різними начинками тощо. Вихід, вимоги до якості виробів.

   Тема:   Технологія приготування пряничного тіста сирцевим способом та виробів з нього. (Визначення готовності тіста та вимоги до його якості. Вихід, вимоги до якості готових виробів.)
 

Тема:     Технологія приготування пряничного тіста заварним способом та виробів з нього. (Визначення готовності тіста та вимоги до його якості. Вихід, вимоги до якості готових виробів.)

Комментариев нет:

Отправить комментарий