Тема: Технологія приготування прісного здобного тіста. ( Залежно від рецептури (2 способи) з великою кількістю рідини та малою кількістю рідини.)
Тема: приготування виробів з прісного здобного тіста: тарталетки, сочники. Вихід, вимоги до якості виробів.
Тема: Технологія приготування виробів з прісного здобного тіста: пироги з різними начинками тощо. Вихід, вимоги до якості виробів.
Тема: Технологія приготування пряничного тіста сирцевим способом та виробів з нього. (Визначення готовності тіста та вимоги до його якості. Вихід, вимоги до якості готових виробів.)
Тема: Технологія приготування пряничного тіста заварним способом та виробів з нього. (Визначення готовності тіста та вимоги до його якості. Вихід, вимоги до якості готових виробів.)
Комментариев нет:
Отправить комментарий