Поиск по этому блогу

среда, 17 ноября 2021 г.

до уваги гр №8

 Предмет: Технологія НМ "Кулінарія"

Тема: Хімічний склад і харчова цінність риби. Класифікація риби. Вимоги до якості риби.

https://docs.google.com/presentation/d/1Pr-uthTjqXRrRJehaxN_xOjBV5DqHsNg/edit?usp=sharing&ouid=114045350718099200450&rtpof=true&sd=true

Тема: Характеристика родин риб: коропових, оселедцевих, окуневих

https://docs.google.com/presentation/d/16y3_68Nz04UH25_rGBdmcUAs2HvCvdpT/edit?usp=sharing&ouid=114045350718099200450&rtpof=true&sd=true

 Предмет: Організація виробництва

https://drive.google.com/file/d/1dQRpRvxfSgHasQQS39TdmdS-GrQ2ZacH/view?usp=sharing


Комментариев нет:

Отправить комментарий