Поиск по этому блогу

среда, 7 апреля 2021 г.

до уваги гр №14 завдання на 08.04.21

  БКВ

Тема:      Якість харчових продуктів, сировини, фактори, що впливають на якість. Органолептичне визначення якості харчових продуктів.


Тема: Борошно, хімічний склад, харчова цінність, класифікація, умови зберігання.



Тема: Цукор, мед, патока. Хімічний склад, харчова цінність, підготовка до використання.

https://drive.google.com/file/d/1Qc1pbjNPaTaYgt8StYAf4J3cK_Pd26bn/view?usp=sharing

Тема: Розпушувачі, харчові кислоти: характеристика, вимоги до якості, підготовка до використання.

https://drive.google.com/file/d/1pqHflGcnkQ3Z9iCLMpcc3kouqIh1mMAn/view?usp=sharing

Тема: яйця, продукти переробки яєць, жири: хімічний склад харчова  цінність підготовка до використання

https://drive.google.com/file/d/1jnadglJiJyPIR9I6dgrAL8xbn1WQ9yoQ/view?usp=sharing

https://lovisotska2013.wixsite.com/3rozryad/urok-57

Тема: Молоко, молочні продукти. Характеристика, харчова цінність, класифікація, вимоги до якості та умови зберігання.

https://drive.google.com/file/d/1uKOloNnCbuZ9mJKqOcjDwivkn9XIU5Q_/view?usp=sharing

Тема: Підготовка сировини до кондитерського виробництва

https://drive.google.com/file/d/1Kgrv2z_5EsmlfSbU8QJrpvgkAvnVmPna/view?usp=sharing

Тема: Желюючі речовини, характеристика. Технологія приготування желе.

https://drive.google.com/file/d/13qK3sc0ZrNSjMJ7YKNAoDnNWV2stqMWn/view?usp=sharing

https://www.youtube.com/watch?v=jKyYPuSl0R4

https://drive.google.com/file/d/13qK3sc0ZrNSjMJ7YKNAoDnNWV2stqMWn/view?usp=sharing

Контроль знань

https://drive.google.com/file/d/1kippI2XOqqXw0vTwrqjkpXGcOhwmzJ13/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1D7C2p6gTrnggbQv-SavJ28GZ0IN9XGXb/view?usp=sharing


Комментариев нет:

Отправить комментарий