БКВ
Тема: Якість харчових продуктів, сировини, фактори, що впливають на якість. Органолептичне визначення якості харчових продуктів.
Тема: Цукор, мед, патока. Хімічний склад, харчова цінність, підготовка до використання.
https://drive.google.com/file/d/1Qc1pbjNPaTaYgt8StYAf4J3cK_Pd26bn/view?usp=sharing
Тема: Розпушувачі, харчові кислоти: характеристика, вимоги до якості, підготовка до використання.
https://drive.google.com/file/d/1pqHflGcnkQ3Z9iCLMpcc3kouqIh1mMAn/view?usp=sharing
Тема: яйця, продукти переробки яєць, жири: хімічний склад харчова цінність підготовка до використання
https://drive.google.com/file/d/1jnadglJiJyPIR9I6dgrAL8xbn1WQ9yoQ/view?usp=sharing
https://lovisotska2013.wixsite.com/3rozryad/urok-57
Тема: Молоко, молочні продукти. Характеристика, харчова цінність, класифікація, вимоги до якості та умови зберігання.
https://drive.google.com/file/d/1uKOloNnCbuZ9mJKqOcjDwivkn9XIU5Q_/view?usp=sharing
Тема: Підготовка сировини до кондитерського виробництва
https://drive.google.com/file/d/1Kgrv2z_5EsmlfSbU8QJrpvgkAvnVmPna/view?usp=sharing
Тема: Желюючі речовини, характеристика. Технологія приготування желе.
https://drive.google.com/file/d/13qK3sc0ZrNSjMJ7YKNAoDnNWV2stqMWn/view?usp=sharing
https://www.youtube.com/watch?v=jKyYPuSl0R4
https://drive.google.com/file/d/13qK3sc0ZrNSjMJ7YKNAoDnNWV2stqMWn/view?usp=sharing
Контроль знань
https://drive.google.com/file/d/1kippI2XOqqXw0vTwrqjkpXGcOhwmzJ13/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1D7C2p6gTrnggbQv-SavJ28GZ0IN9XGXb/view?usp=sharing
Комментариев нет:
Отправить комментарий