Ми знову починаємо дистанційне навчання.
Предмет: "БКВ"
Тема: Поняття про десерт.Класифікація, характеристика, вимоги до якості правила подачі
https://drive.google.com/file/d/1nCEizi-oF1PggZUZa1ODspAN5B2gnjd2/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1ICSrumay2WeufT0o-CSGA5633XOUFcYF/view?usp=sharing
Тема: Характеристика желюючих та піноутв.речовин, підготовка їх до використання.
https://drive.google.com/file/d/1GTSQXtBgkseG5oYX3wf3XGIK6pz4lhiL/view?usp=sharing
Тема: Технологія приготування киселів, желе, самбуків, кремів
https://drive.google.com/file/d/1vIWyzmVfpdzr3-RW54gb_br6JJ_qQd3l/view?usp=sharing
Тема: Технологія приготування гарячих десертів
https://www.youtube.com/watch?v=GC3EarjDcBQ
https://drive.google.com/file/d/1KtOyjWFx14sFVMOvVcXgLx2RQT2jBq5O/view?usp=sharing
Контроль знань:https://drive.google.com/file/d/1DGv7_CoXX45CLziyfuHM2jbTdBn_ResL/view?usp=sharing
Комментариев нет:
Отправить комментарий