Предмет: Організація виробництва
Тема: Види матеріалів, з яких виготовляється посуд
https://drive.google.com/file/d/1Kt12z1C14mFDWA9q7Hts7nZS8uP7OtQp/view?usp=sharing
https://www.youtube.com/watch?v=Pi0yW2wJaB8
https://www.youtube.com/watch?v=nz23VazuCn4
https://www.youtube.com/watch?v=W3D1851gvzs
https://www.youtube.com/watch?v=_3yN2FII2fM
https://www.youtube.com/watch?v=k-_OCOzWw0U
Тема: Характеристика, види, призначення столового посуду.
https://drive.google.com/file/d/1oSIbFKyziLrPyKgdEpUFXdpvFvAZprNx/view?usp=sharing
https://www.youtube.com/watch?v=8W-6UVtr_qI
https://www.youtube.com/watch?v=YsIsnUnV0o8
контроль знань
https://drive.google.com/file/d/1ikp0ZHSC-egvSCCZ93LMa_den9aW97KF/view?usp=sharing
Предмет: Технологія приготування їжі
Тема: Класифікація страв з овочів за способом теплової обробки. Процеси, що проходять в овочах під час теплової обробки. Заходи по збереженню вітаміну С.
https://drive.google.com/file/d/17m6r49NpBerr1OuoXroidOOgG1Ob0uLd/view?usp=sharing
Тема:Загальні правила варіння та припускання овочів, відсоток втрат. Технологія приготування та відпуск картоплі відвареної, картопляного пюре. Вимоги до якості страв.
https://drive.google.com/file/d/1k4tv1Xdm7GvPwPVOpS9oM-jhJpRa5xgE/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1dJ2tOlQGGOjaquDEgyGL81vN6TBYNV1B/view?usp=sharing
Тема:Загальні правила смаження овочів, відпуск, вимоги до якості, відсоток втрат. Технологія приготування смажених страв з овочів. Вимоги до якості страв
https://drive.google.com/file/d/1ZLORRBHkJxgY4IZvkvrpQl_JWsKiMide/view?usp=sharing
Тема: Загальні правила запікання овочів, відпуск, вимоги до якості, відсоток втрат. Гарніри. Поняття про основний, додатковий, простий, комбінований, складний гарнір
https://drive.google.com/file/d/1ZEEHYih5mvYK5XkQ06SMGmNe8guBuDs6/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1UNNCqHUg1UkkwZ4Yb046-ygOJkf9slCP/view?usp=sharing
контроль знань https://drive.google.com/file/d/1TfVA1GG5GwKQtC1Y_8o4fiwJi-DrLHpc/view?usp=sharing
Тема: Види матеріалів, з яких виготовляється посуд
https://drive.google.com/file/d/1Kt12z1C14mFDWA9q7Hts7nZS8uP7OtQp/view?usp=sharing
Галилео | Фарфор
https://www.youtube.com/watch?v=Pi0yW2wJaB8https://www.youtube.com/watch?v=nz23VazuCn4
https://www.youtube.com/watch?v=W3D1851gvzs
Как делают фарфоровую посуду
https://www.youtube.com/watch?v=_3yN2FII2fMhttps://www.youtube.com/watch?v=k-_OCOzWw0U
Тема: Характеристика, види, призначення столового посуду.
https://drive.google.com/file/d/1oSIbFKyziLrPyKgdEpUFXdpvFvAZprNx/view?usp=sharing
Характеристика столового посуду
https://www.youtube.com/watch?v=8W-6UVtr_qI
Столовые приборы Luxstahl
https://www.youtube.com/watch?v=YsIsnUnV0o8контроль знань
https://drive.google.com/file/d/1ikp0ZHSC-egvSCCZ93LMa_den9aW97KF/view?usp=sharing
Предмет: Технологія приготування їжі
Тема: Класифікація страв з овочів за способом теплової обробки. Процеси, що проходять в овочах під час теплової обробки. Заходи по збереженню вітаміну С.
https://drive.google.com/file/d/17m6r49NpBerr1OuoXroidOOgG1Ob0uLd/view?usp=sharing
Тема:Загальні правила варіння та припускання овочів, відсоток втрат. Технологія приготування та відпуск картоплі відвареної, картопляного пюре. Вимоги до якості страв.
https://drive.google.com/file/d/1k4tv1Xdm7GvPwPVOpS9oM-jhJpRa5xgE/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1dJ2tOlQGGOjaquDEgyGL81vN6TBYNV1B/view?usp=sharing
Тема:Загальні правила смаження овочів, відпуск, вимоги до якості, відсоток втрат. Технологія приготування смажених страв з овочів. Вимоги до якості страв
https://drive.google.com/file/d/1ZLORRBHkJxgY4IZvkvrpQl_JWsKiMide/view?usp=sharing
Тема: Загальні правила запікання овочів, відпуск, вимоги до якості, відсоток втрат. Гарніри. Поняття про основний, додатковий, простий, комбінований, складний гарнір
https://drive.google.com/file/d/1ZEEHYih5mvYK5XkQ06SMGmNe8guBuDs6/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1UNNCqHUg1UkkwZ4Yb046-ygOJkf9slCP/view?usp=sharing
контроль знань https://drive.google.com/file/d/1TfVA1GG5GwKQtC1Y_8o4fiwJi-DrLHpc/view?usp=sharing
Комментариев нет:
Отправить комментарий