Поиск по этому блогу

вторник, 12 мая 2020 г.

Баварські курси



Тема:   Харчова цінність супів, класифікація, умови зберігання, порядок і норми відпускання.

https://drive.google.com/file/d/1-UOSSiqvOKoEzKY54GpIluetQplUYwnQ/view?usp=sharing

https://edu.glogster.com/glog/1-technologija-prugotuvanja-sypiv/25x4p62gbli

https://www.youtube.com/watch?v=PZ7CTj9G-8c

https://www.justaboutfood.ru/uk/sup-chto-eto-i-otkuda-on-vzyalsya/


Тема:   Технологія приготування овочевої пасеровки.
https://drive.google.com/file/d/1Nwc8Drm6rRstIyYSFvyLIoYSwhD24m8Y/view?usp=sharing

Комментариев нет:

Отправить комментарий