Поиск по этому блогу

среда, 15 апреля 2020 г.

Баварські курси

Тема №1. Технологія приготування натуральної січеної та котлетної маси з м"яса
https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1rsyaCd_LTOoYSgka_BDNQhDA2wiR4xSd

Тема 2. Технологія приготування н\ф з натуральної січеної та котлетної маси з м"яса

https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1rsyaCd_LTOoYSgka_BDNQhDA2wiR4xSd

Контроль знань  - https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1U7saxcTBJ_ik7jAL9259S6cunuUK939R



Пам"ятаємо 


Памятка з техніки безпеки в м’ясному цеху

       Поли повинні бути чистими і сухими.
       Проходи до устаткування та робочим місцям – вільні.
       Взуття чисте, сухе, з фіксованою п'яткою.
       При роботі з ножем на лівої руці обов'язково надіта кольчужна рукавиця.
       Рукава санітарного одягу застебнуті на ґудзики, при необхідності використовують гумовий фартух.

Пам’ятка кухарю при роботі в мясному цеху
       При використанні ріжучих інструментів (комплекту ножів),  необхідно перевірити надійність кріплення рукояток.
       Леза ножів повинні бути добре заточеними.
       Виробничі столи повинні бути чистими, сухими.
       Розробні дошки-рівні, зачищені.
       Використовувати виробничий інвентар необхідно за призначенням.
При роботі на машинах та механізмах
       Не вмикати машину без захисних пристроїв.
       Не поправляти продукти під час роботи електродвигуна.
       Не усувати несправності під час роботи машини.
       Не залишати працюючу машину без нагляду.
       Не знімати запобiжнi пристрої машини.
    Санітарну обробку машини слід виконувати лише після повного її від'єднання від електромережі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий