Поиск по этому блогу

среда, 15 апреля 2020 г.

До уваги 12 гр !



Тема: ЛПР.  Технологія приготування млинцевого   тіста та виробів з нього: млинчики
https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1ChIW7wrnh1l70etkuB5uldsAsTFQF6xL

Тема: ЛПР. Технологія приготування пісочного тіста та виробів з нього.
https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1ChIW7wrnh1l70etkuB5uldsAsTFQF6xL
Тема: ЛПР. Технологія приготування прісного здобного тіста та виробів з нього.
https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1ChIW7wrnh1l70etkuB5uldsAsTFQF6xL

Тема: ЛПР. Технологія приготування пряничного тіста та виробів з нього.
https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1ChIW7wrnh1l70etkuB5uldsAsTFQF6xL

Тема: ЛПР. Технологія приготування бісквітного  тіста та виробів з нього.
https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1ChIW7wrnh1l70etkuB5uldsAsTFQF6xL Тема: ЛПР. Технологія приготування листкового  тіста та виробів з нього.
https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1ChIW7wrnh1l70etkuB5uldsAsTFQF6xL


Тема :Терміни та умови зберігання готових виробів.

https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=5309903180981994587;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link

Комментариев нет:

Отправить комментарий