Поиск по этому блогу

пятница, 10 апреля 2020 г.

До уваги гр №4!!

Тема лекції: Технологія приготування супів 
картопляних з макаронними виробами. Вимоги до якості, правила подачі.


             СТОЛОВЫЙ ЭТИКЕТ Часть 4: Суп

https://www.youtube.com/watch?v=pR7YntsSLxQ&feature=emb_logo


Тема лекції: Хімічний склад, класифікація асортимент та характеристика молока, вершків.https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4993031843374133419;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link

Це цікаво-   https://www.youtube.com/watch?time_continue=38&v=8bBjKbsKKWU&feature=emb_logo


https://www.youtube.com/watch?time_continue=51&v=PdjODlPsIGU&feature=emb_logo

Технологічний процес переробки молока на підприємстві
https://www.youtube.com/watch?time_continue=19&v=2yV18dkJMNQ&feature=emb_logo

Технологічний процес переробки вершків  на підприємстві https://yandex.ua/video/preview/?filmId=5946771377214396246&from=tabbar&parent-reqid=1586493376153799-147419597407821919400250-production-app-host-sas-web-yp-213&text=%D0%B2%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BD%D0%B8%D1%86%D1%82%D0%B2%D0%BE+%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA%D0%B0+%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%88%D0%BA%D1%96%D0%B2

Галилео. Взбитые сливки
https://yandex.ua/video/preview/?filmId=806668177284214083&from=tabbar&p=1&text=%D1%96%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%96%D1%8F+%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D1%8F+%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%85+%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%88%D0%BA%D1%96%D0%B2

 Контроль знань по темі хім склад класифікація молока та вершків
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=7126801460994137845;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link

Комментариев нет:

Отправить комментарий