Поиск по этому блогу

пятница, 10 апреля 2020 г.

До уваги гр № 12 !




                                                      ЛПР-1 (7 годин)
https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1mXUYCKCnAkBwYe2L_WKdYabuZfbDKNH_


Тема: Приготування тіста безопарним способом та виготовлення виробів: пиріжків різних видів.
Тема:  Технологія приготування тіста та виробів: ватрушки, розтягаї, кулеб’яки.
Тема: Технологія приготування пиріжків відкритих, закритих.
Тема:Технологія приготування рулету з маком, піци, тощо
Тема: Технологія приготування дрібних булочних виробів.
Тема: Технологія приготування виробів смажених у фритюрі.
Тема: Технологія приготування виробів смажених у фритюрі.







Комментариев нет:

Отправить комментарий