Тема лекції:Технологія приготування булочних виробів: особливості приготування, їх оздоблення, вихід, вимоги до якості.
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Тема лекції:Технологія приготування багато порційних виробів із дріжджового тіста: пироги відкриті, напівзакриті, закриті, кулеб’яка, рулет з маком та інше. Вихід, вимоги до якості, відсоток втрат виробів під час теплової обробки.https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Тема лекції: Класифікація бездріжджевих видів тіста, їх характеристика.
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Тема лекції: Технологія приготування млинцевого тіста та виробів з нього: млинчики, пироги. Вихід , вимоги до якості.
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Тема лекції: Технологія приготування вафельного тіста та виробів з нього: вафельні трубочки, тощо.
Це цікаво https://www.youtube.com/watch?v=uwRDE2l3eXU
https://www.youtube.com/watch?v=ZO9Y_Hj-sJA&list=FLGc0Iq3CYUyGpGnKuzZpRCQ&index=15
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Тема лекції:Технологія приготування багато порційних виробів із дріжджового тіста: пироги відкриті, напівзакриті, закриті, кулеб’яка, рулет з маком та інше. Вихід, вимоги до якості, відсоток втрат виробів під час теплової обробки.https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Тема лекції: Технологія приготування млинцевого тіста та виробів з нього: млинчики, пироги. Вихід , вимоги до якості.
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Тема лекції: Технологія приготування вафельного тіста та виробів з нього: вафельні трубочки, тощо.
Тема лекції: Режим та особливості випікання. Вихід , вимоги до якості, термін зберігання.
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Тема лекції: Технологія приготування пісочного тіста: підготовка сировини, послідовність введення сировини під час замішування тіста.
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=6767293567984486414;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Це цікаво https://www.youtube.com/watch?v=uwRDE2l3eXU
https://www.youtube.com/watch?v=ZO9Y_Hj-sJA&list=FLGc0Iq3CYUyGpGnKuzZpRCQ&index=15
Контроль
навчальної діяльності -https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4861452754109675020;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=pagename
Комментариев нет:
Отправить комментарий