Поиск по этому блогу

пятница, 27 марта 2020 г.

До уваги гр №4!

Тема лекції: Заправні супи, характеристика, класифікація, загальні правила приготування
Тема лекції: "Технологія приготування  борщу українського, різновиди борщів"

https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4993031843374133419;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link

Контроль знань https://docs.google.com/forms/d/1fJutIaJtEcKVDn2C_pascZOdat0mlZJ2DtV2V3pJyj4/edit

https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=7126801460994137845;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=1;src=link

Цікаві факти про борщ -https://www.youtube.com/watch?v=vhrpbk8ISQc#action=share


https://www.youtube.com/watch?v=DLHxpeAMAcU
 Суп та етикет -----https://www.youtube.com/watch?v=GVsIAV94ogI

Комментариев нет:

Отправить комментарий