Тема лекції: Заправні
супи, характеристика, класифікація, загальні правила приготування
Тема лекції: "Технологія приготування борщу українського, різновиди борщів"
Контроль знань - https://docs.google.com/forms/d/1fJutIaJtEcKVDn2C_pascZOdat0mlZJ2DtV2V3pJyj4/edit
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=7126801460994137845;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=1;src=link
Цікаві факти про борщ -https://www.youtube.com/watch?v=vhrpbk8ISQc#action=share
https://www.youtube.com/watch?v=DLHxpeAMAcU
Суп та етикет -----https://www.youtube.com/watch?v=GVsIAV94ogI
Комментариев нет:
Отправить комментарий