Поиск по этому блогу

четверг, 26 марта 2020 г.

До уваги гр. №12!


Тема лекції: Способи теплової обробки при приготуванні напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів
Тема лекції: Види напівфабрикатів в залежності від сировини, технології виготовлення, їх характеристика та використання.
Тема лекції: Фарші та начинки: види в залежності від сировини, характеристика, використання.

Контроль знань за посиланням- https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4861452754109675020;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=6;src=link, а

також https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSceCWOJXBZ6otBA4xNV8IwhSoFHvIIY-9QpMyoGHr1JAbm0Kg/viewform

Збірник лекцій та лабораторних робіт з предмету: "Малювання та ліплення"- https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1ext185r7LQVlFzQn5Hh6PAYQaDJJNV6B
Завдання: опрацювати стор 6-9. (зробити малюнки)

Комментариев нет:

Отправить комментарий