Поиск по этому блогу

среда, 1 декабря 2021 г.

До уваги гр №8

 Предмет: Технологія НМ "Кулінарія"

Тема: Характеристика родин риб: з хрящовим скелетом (осетрові), лососевих, камбалових, скумбрієвих, тріскових.

Тема: Механічна кулінарна обробка риби з лускою.

 Предмет: "Устаткування"

Тема: М"ясорозпушувачі. фаршемішалки.

https://docs.google.com/document/d/1BjZx-C7ly4fA74qlT5hZ3wagWfmsLcM_/edit?usp=sharing&ouid=114045350718099200450&rtpof=true&sd=true

https://docs.google.com/document/d/1ZZLfTdsIPPOibaZcYi-Ruj7nz_5CgnOb/edit?usp=sharing&ouid=114045350718099200450&rtpof=true&sd=true

Комментариев нет:

Отправить комментарий