Поиск по этому блогу

среда, 10 ноября 2021 г.

До уваги гр №8

 Предмет: Технологія НМ "Кулінарія"

Тема: Гриби: види, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості, механічна кулінарна обробка.

https://docs.google.com/presentation/d/1sGVDsHOA8glW94mxadiTIQriA6h374vs/edit?usp=sharing&ouid=114045350718099200450&rtpof=true&sd=true

https://docs.google.com/document/d/1F701uzbRvExNalmZwbh8Yd27bteILNuR/edit?usp=sharing&ouid=114045350718099200450&rtpof=true&sd=true

https://docs.google.com/presentation/d/1bMYcLLrGaTXT2fd3krs1QwYUeny2upxW/edit?usp=sharing&ouid=114045350718099200450&rtpof=true&sd=true

відео

https://www.youtube.com/watch?v=1TqkeiDa804

Тема: Підсумковий урок. Контрольна робота

https://docs.google.com/document/d/1iLQeM-i7yGC2O6WjM2t_47LEKsflqeYk/edit?usp=sharing&ouid=114045350718099200450&rtpof=true&sd=true

Предмет: Організація виробництва

Тема: Організація роботи холодного цеху

https://docs.google.com/document/d/1ObhPF0U-YnElIh11w8NXFJ5dDERJniav/edit?usp=sharing&ouid=114045350718099200450&rtpof=true&sd=true

відео

https://www.youtube.com/watch?v=_TMGmcnxmpg


Комментариев нет:

Отправить комментарий