Предмет БКВ
Тема: Технологія приготування кремів зі сметани, вершків. Вимоги до яості, умови зберігання.
https://drive.google.com/file/d/1TfD7A1D0NRF0AdmGQIvNi3qcV4q2xoKt/view?usp=sharing
https://www.youtube.com/watch?v=XXlFovVdON4&t=33s
https://www.youtube.com/watch?v=qwA0qxqJy2c&t=23s
https://www.youtube.com/watch?v=EMII98WU5fc
Тема: Характеристика, технологія приготування, вимоги до якості крихти: бісквітної, цукрової.
https://drive.google.com/file/d/1Il5ihPpPzMlr_pBSHHgn677m5JJMNPpg/view?usp=sharing
https://www.youtube.com/watch?v=Kn3TkVROkDw
https://www.youtube.com/watch?v=2QSBSyeEqxg
Тема: Правила та порядок оздоблення борошняних кондитерських виробів кремом, цукатами, желе.
https://drive.google.com/file/d/1Kg81om6sdUja5Ssqiqhmic_i_LvEJXNQ/view?usp=sharing
Контрольне заняття
https://drive.google.com/file/d/1IMln3_Gzb2OPq-UBxFue0nYg1NnRZyiz/view?usp=sharing
Тема: Підготовка сировини для замішування тіста.
https://drive.google.com/file/d/1vXBvP7RA0nTdbV4GVcq_ZhBZiHjcM1OF/view?usp=sharing
Тема: Класифікація тіста. коротка характеристика.
https://drive.google.com/file/d/134Mi0JhQkXiJ3NpHmVg3nUlw0OrcIRf2/view?usp=sharing
Тема: Технологія приготування дріжджового тіста опарним та безопарним способом. Недоліки, що виникають при приготуванні дріждж.тіста
https://drive.google.com/file/d/1ThgL2LVLzUw60-HQPZUSXirM4_9wmtAb/view?usp=sharing
https://www.youtube.com/watch?v=2m-2yHRqEks&t=1s
https://drive.google.com/file/d/1k_-iNYO3ePOP8kv_ZPxf4OwSYV28XHE_/view?usp=sharing
https://www.youtube.com/watch?v=ooOIOu_ec1A
Тема: Розробка тіста, формування н\ф, розстоювання, випікання, оздоблення виробів.
https://drive.google.com/file/d/1sN27vbVTjIBBHxRqXSmjcvbqhig9xPvO/view?usp=sharing
Тема: Процеси, що відбуваються під час випікання виробів. Визначення готовності випечених виробів. Терміни та умови зберігання.
https://drive.google.com/file/d/1Hcho5cn98l3ZhCEl-9Uq3tV3oYwp3qIv/view?usp=sharing
https://drive.google.com/file/d/1kmY8RiXsrNPB7-yUWy501xKtHOvkjREp/view?usp=sharing
:
Комментариев нет:
Отправить комментарий