Поиск по этому блогу

вторник, 26 мая 2020 г.

Помічник кухаря


Предмет: Технологія приготування їжі

Тема: Хімічний склад, класифікація, асортимент та характеристика молока, вершків, асортимент та характеристика молочних консервів (молоко згущене, сухе), молочнокислих продуктів. 

Химия 37. Химические свойства молока.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=165&v=8bBjKbsKKWU&feature=emb_logo

состав молока

Процессы производства молочных продуктов. Видеоурок

контроль знань 

Тема: Технологія приготування молочних супів, вимоги до якості та правила відпуску.
https://drive.google.com/file/d/1UFX_KNU7LojPblhPwkQTYYii9dXi4evI/view?usp=sharing

Молочный суп с овощами . Рецепт от шеф повара Максима Григорьева

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=qMnXy11V1RU&feature=emb_logo
контроль знань

https://drive.google.com/file/d/1qrLDQTkzpy6NFCi6fnD_A04_tqFKzOcl/view?usp=sharing





Комментариев нет:

Отправить комментарий