Предмет: Технологія приготування їжі
Тема: Хімічний
склад, класифікація, асортимент та характеристика молока, вершків, асортимент
та характеристика молочних консервів (молоко згущене, сухе), молочнокислих
продуктів.
Химия 37. Химические свойства молока.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=165&v=8bBjKbsKKWU&feature=emb_logo
состав молока
Процессы производства молочных продуктов. Видеоурок
контроль знань
Тема: Технологія
приготування молочних супів, вимоги до якості та правила відпуску.
https://drive.google.com/file/d/1UFX_KNU7LojPblhPwkQTYYii9dXi4evI/view?usp=sharing
Молочный суп с овощами . Рецепт от шеф повара Максима Григорьева
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=qMnXy11V1RU&feature=emb_logoконтроль знань
https://drive.google.com/file/d/1qrLDQTkzpy6NFCi6fnD_A04_tqFKzOcl/view?usp=sharing
Комментариев нет:
Отправить комментарий