Поиск по этому блогу

среда, 29 апреля 2020 г.

Баварські курси

Тема: Харчові жири, види, класифікація, характеристика
https://drive.google.com/file/d/1wl2u_62QlcFVwMgL4krPi-J7Khm3V_WK/view?usp=sharing

https://www.youtube.com/watch?time_continue=291&v=h765kshALi4&feature=emb_logo


Тема: Будова та хімічний склад зерна злакових. Крупи: види, асортимент, харчова цінність, вимоги до якості, механічна кулінарна обробка, умови зберігання, використання
https://drive.google.com/file/d/1ctSYO5L6Lkq1GlR8EahGj49YE-LcwIjW/view?usp=sharing


https://www.youtube.com/watch?time_continue=10&v=OJTEXAeYVkk&feature=emb_logo

https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=dXnHGMkYmjY&feature=emb_logo

Комментариев нет:

Отправить комментарий