Поиск по этому блогу

вторник, 28 апреля 2020 г.

Баварські курси

Предмет: Технологія приготування їжі
Тема: Характеристика комбінованих, допоміжних способів ТО продуктів.
https://drive.google.com/file/d/1EN1LnWc2-knnzDOYR35op71Aii3fl-UD/view?usp=sharing
Брезирування  м"яса
https://youtu.be/qkEOftEYQEE
Фламбірування
https://www.youtube.com/watch?v=WRKBGObr-mY&feature=emb_logo

Тема: Процеси, які відбуваються в продуктах під час теплової кулінарної обробки

https://drive.google.com/file/d/1bmZFy95tsKgqmrmiTGVy6xKutwwKHgv0/view?usp=sharing

https://www.youtube.com/watch?v=T8Ihy3n1AXA

Инновационные способ термообработки пищевых продукта на тефлоновых лентах



Комментариев нет:

Отправить комментарий