Поиск по этому блогу

пятница, 24 апреля 2020 г.

До уваги гр№4

Тема: Характеристика комбінованих, допоміжних способів ТО продуктів.

https://drive.google.com/file/d/147rstiOisKk4qZigI1pDyhcg2qu4WEpQ/view?usp=sharing

Запікання м"яса
https://www.youtube.com/watch?v=C2e8ow9Apvc&feature=emb_logo
Брезирування  м"яса

https://youtu.be/qkEOftEYQEE
Фламбірування
https://www.youtube.com/watch?v=WRKBGObr-mY&feature=emb_logo

Тема: Процеси, які відбуваються в продуктах під час теплової кулінарної обробки

https://drive.google.com/file/d/1bmZFy95tsKgqmrmiTGVy6xKutwwKHgv0/view?usp=sharing


https://www.youtube.com/watch?v=T8Ihy3n1AXA

Инновационные способ термообработки пищевых продукта на тефлоновых лентах


https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=5K2xl4UfHiQ&feature=emb_logo

Комментариев нет:

Отправить комментарий