Тема: Характеристика комбінованих, допоміжних способів ТО продуктів.
https://drive.google.com/file/d/147rstiOisKk4qZigI1pDyhcg2qu4WEpQ/view?usp=sharing
Запікання м"яса
https://www.youtube.com/watch?v=C2e8ow9Apvc&feature=emb_logo
Брезирування м"яса
https://youtu.be/qkEOftEYQEE
Фламбірування
https://www.youtube.com/watch?v=WRKBGObr-mY&feature=emb_logo
Тема: Процеси, які відбуваються в продуктах під час теплової кулінарної обробки
https://drive.google.com/file/d/1bmZFy95tsKgqmrmiTGVy6xKutwwKHgv0/view?usp=sharing
https://www.youtube.com/watch?v=T8Ihy3n1AXA
Инновационные способ
термообработки пищевых продукта на тефлоновых лентах
https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=5K2xl4UfHiQ&feature=emb_logo
https://drive.google.com/file/d/147rstiOisKk4qZigI1pDyhcg2qu4WEpQ/view?usp=sharing
Запікання м"яса
https://www.youtube.com/watch?v=C2e8ow9Apvc&feature=emb_logo
Брезирування м"яса
https://youtu.be/qkEOftEYQEE
Фламбірування
https://www.youtube.com/watch?v=WRKBGObr-mY&feature=emb_logo
Тема: Процеси, які відбуваються в продуктах під час теплової кулінарної обробки
https://drive.google.com/file/d/1bmZFy95tsKgqmrmiTGVy6xKutwwKHgv0/view?usp=sharing
https://www.youtube.com/watch?v=T8Ihy3n1AXA
Инновационные способ
термообработки пищевых продукта на тефлоновых лентах
https://www.youtube.com/watch?time_continue=49&v=5K2xl4UfHiQ&feature=emb_logo
Комментариев нет:
Отправить комментарий