Поиск по этому блогу

четверг, 9 апреля 2020 г.

До уваги гр №12

Тема лекції:  Технологія приготування виробів із пісочного тіста: нарізне та виємне печиво, корзинки, тощо. Вимоги до якості виробів
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=5309903180981994587;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link

відеоурок https://www.youtube.com/watch?v=MRZxw9LpC9E

Taрта з рікотовим кремом

https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=Utcrb1542t0&feature=emb_logo

ТАРТАЛЕТКИ с лимонным кремом / ЛИМОННЫЙ ТАРТ/ 

https://www.youtube.com/watch?v=o3ZUdn9CI7g


Контроль знань
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4861452754109675020;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link

Тема лекції: Технологія приготування прісного здобного тіста (2 способи).

https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=5309903180981994587;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link

Контроль знань https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4861452754109675020;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link

Це цікаво - https://edu.glogster.com/glog/10-5624/27l57o7mbmq

сочники з сиром - https://www.youtube.com/watch?v=2pRQFUt6DVY

 Тема лекції:   Технологія приготування виробів із прісного       здобного   тіста: пиріжки, ватрушки, тарталетки, тощо.
  Тема лекції:  Вихід , вимоги до якості готових виробів.

https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=5309903180981994587;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link

Контроль знань  https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4861452754109675020;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link


Тема лекції:  Технологія приготування пряничного тіста сирцевим способом та виробів з нього. Визначення готовності тіста та вимоги до його якості.

Тема лекції: Технологія приготування пряничного тіста заварним способом та виробів з нього . Вихід , вимоги до якості готових виробів.

https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=5309903180981994587;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Контроль знань 



Тема лекції:  Технологія приготування заварного тіста. Вихід , вимоги до якості готових виробів

https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=5309903180981994587;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link

Контроль з теми: "Заварне Тісто"
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4861452754109675020;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link

https://www.youtube.com/watch?time_continue=136&v=evh72JsxXFc&feature=emb_logo



Комментариев нет:

Отправить комментарий