Тема лекції: Технологія приготування виробів із пісочного тіста: нарізне та виємне печиво, корзинки, тощо. Вимоги до якості виробів
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=5309903180981994587;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
https://www.youtube.com/watch?v=o3ZUdn9CI7g
Контроль знань
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4861452754109675020;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Тема лекції: Технологія приготування прісного здобного тіста (2 способи).
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=5309903180981994587;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Контроль знань https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4861452754109675020;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Це цікаво - https://edu.glogster.com/glog/10-5624/27l57o7mbmq
сочники з сиром - https://www.youtube.com/watch?v=2pRQFUt6DVY
Тема лекції: Технологія приготування виробів із прісного здобного тіста: пиріжки, ватрушки, тарталетки, тощо.
⎨ Тема лекції: Вихід , вимоги до якості готових виробів.
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=5309903180981994587;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Контроль знань https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4861452754109675020;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Тема лекції: Технологія приготування пряничного тіста сирцевим способом та виробів з нього. Визначення готовності тіста та вимоги до його якості.
⎨ Тема лекції: Технологія приготування пряничного тіста заварним способом та виробів з нього . Вихід , вимоги до якості готових виробів.
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=5309903180981994587;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Контроль знань
Тема лекції: Технологія приготування заварного тіста. Вихід , вимоги до якості готових виробів
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=5309903180981994587;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Контроль з теми: "Заварне Тісто"
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4861452754109675020;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
https://www.youtube.com/watch?time_continue=136&v=evh72JsxXFc&feature=emb_logo
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=5309903180981994587;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
відеоурок https://www.youtube.com/watch?v=MRZxw9LpC9E
Taрта з рікотовим кремом
https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=Utcrb1542t0&feature=emb_logo
ТАРТАЛЕТКИ с лимонным кремом / ЛИМОННЫЙ ТАРТ/
https://www.youtube.com/watch?v=o3ZUdn9CI7gКонтроль знань
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4861452754109675020;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Тема лекції: Технологія приготування прісного здобного тіста (2 способи).
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=5309903180981994587;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Контроль знань https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4861452754109675020;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Це цікаво - https://edu.glogster.com/glog/10-5624/27l57o7mbmq
сочники з сиром - https://www.youtube.com/watch?v=2pRQFUt6DVY
Тема лекції: Технологія приготування виробів із прісного здобного тіста: пиріжки, ватрушки, тарталетки, тощо.
⎨ Тема лекції: Вихід , вимоги до якості готових виробів.
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=5309903180981994587;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Контроль знань https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4861452754109675020;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Тема лекції: Технологія приготування пряничного тіста сирцевим способом та виробів з нього. Визначення готовності тіста та вимоги до його якості.
⎨ Тема лекції: Технологія приготування пряничного тіста заварним способом та виробів з нього . Вихід , вимоги до якості готових виробів.
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=5309903180981994587;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Контроль знань
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4861452754109675020;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Історія пряника- https://www.youtube.com/watch?time_continue=46&v=Le8DIu3IuyM&feature=emb_logo
Це цікаво --
Історія пряника- https://www.youtube.com/watch?time_continue=46&v=Le8DIu3IuyM&feature=emb_logo
Це цікаво --
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=5309903180981994587;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
Контроль з теми: "Заварне Тісто"
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4861452754109675020;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
https://www.youtube.com/watch?time_continue=136&v=evh72JsxXFc&feature=emb_logo
Комментариев нет:
Отправить комментарий