Поиск по этому блогу

четверг, 16 апреля 2020 г.

До уваги гр №12





      Тема: Технологічній процес виготовлення тістечок і тортів.
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=2492634411339651445;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link

    Тема:   Прикрашення поверхні тортів і тістечок кремом, тощо.
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=2492634411339651445;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link

    Тема: Розрізання склеєних пластів напівфабрикатів на частини для тістечок і тортів.

https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=2492634411339651445;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
    Тема:    Асортимент і класифікація тістечок, їх характеристика.
   

    Тема:   Технологія приготування простих нарізних і поштучних тістечок масового попиту.

https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=2492634411339651445;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link
   Тема:  Асортимент і класифікація тортів, їх характеристика.
  

    Тема:    Технологія приготування простих тортів масового попиту з різних видів тіста.

Комментариев нет:

Отправить комментарий