Поиск по этому блогу

вторник, 24 марта 2020 г.

До уваги гр №4!


Доброго ранку всім!!!!
Тема: Харчова цінність супів, класифікація, умови зберігання.
https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=4993031843374133419;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=2;src=link
Цікаві факти про суп!

https://www.youtube.com/watch?v=PZ7CTj9G-8c
 Контроль навчальної діяльності з теми:"Харчова цінність супів, класифікація, умови зберігання".
Завдання: виконати завдання, сфотографувати і відправити в вайбер

https://www.blogger.com/u/1/blogger.g?tab=wj1&blogID=3005748730444443193#editor/target=page;pageID=7126801460994137845;onPublishedMenu=pages;onClosedMenu=pages;postNum=0;src=link

Комментариев нет:

Отправить комментарий